Nieuws

vaten

IBC klanten van Christeyns worden verzorgt door MAX Facility.

MAX Facility wordt de nieuwe distribiteur binnen Nederland voor het verzorgen van de IBC 1000 liter en 200 liter vaten. Hiermee kan MAX Facility nog breder optreden bij de klanten en Is er een logistieke schakel overwonnen.

Ook heeft MAX Facility de techniek in huis om te monitoren hoeveel er nog in een IBC aanwezig is. 

 

11-7-2022

Het milieu is steeds belangrijker en we worden steeds groener. Dat is uiteraard heel goed, maar betekend voor veel bedrijven wel een extra positieve aanpak op het gebied van veiligheid en gebruik van de juiste producten.

Voor onze klanten maken we op maat een HACCP plan. Zodat er geen verassingen zijn bij een eventuele controle en u de klant zeker weet goed bezig te zijn.

7-4-2022

We hebben voor onze klanten een bestelApp waarin alleen de gebruikelijke producten in staan per klant. Dat is echt gebruiksvriendelijk en zoek je niet in onze ruim 1400 artikelen.

Je zoekt in de App naar de producten met foto’s en klikt heel simpel je aantallen aan.

17-3-2022

Voor eigen gebruik of voor en leuke attentie voor de klanten. De car parfum sprayflesjes zijn echt leuk om te krijgen. We hebben 5 verschillende geuren en zorgen voor een heerlijke geurbeleving in je auto, caravan, camper, vrachtwagen. 

16-3-2022

Per 1 januari 2022 werkt Christeyns met ambasadeurs/dealers in Nederland. Max Facility is een van de bedrijven die uitgekozen zijn, mede door de ervaring en betrokkenheid.

11-3-2022

De kosten voor het lozen van afvalwater in de voedingsindustrie lopen soms op tot tienduizenden Euro’s op jaarbasis. Gebruik van enzymen kan het aantal vervuilingseenheden flink verlagen en dat zorgt voor een aanzienlijke kostenbesparing.

24-22-2021

“Biofilm is een tijdbom”. Lees in het interview in Vakblad Voedingsindustrie meer over biofilm: het ontstaan, de impact én de oplossing!

24-22-2021